۱ پیشینه ۲ ویژگیها ۳ تولید عسل تغییر وضعیت زیربخشهای تولید عسل ۳.۱ تولید جهانی ۴ ترکیبات ۵ انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۸ روش تشخیص عسل طبیعی ۹ ویژگیهای درمانی تغییر وضعیت زیربخشهای ویژگیهای درمانی ۹.۱ درمان زخمها و سوختگیها ۹.۲ بهعنوان آنتیبیوتیک ۹.۳ درمان و بهبود سرفه ۹.
به این نوع عسل، عسل شربتی میگویند. عسل شربتی اگرچه با عسل طبیعی فاصله دارد ولی مقداری از خواص عسل را دارد زیرا که زنبور عسل مقداری فعالیتهای آنزیمی روی این عسل انجام دادهاست.[۳۱]
همچنین گوارش غذا در کودکان تغذیه شده با عسل آسانتر صورت میگیرد و کمتر به اسهال و استفراغ دچار میشوند.
برای تسکین درد حلق، می توانید عسل را به آرامی بلعیده کنید یا با یک فنجان آب گرم و عسل یک نوشیدنی آرام بخش تهیه کنید.
گلوکز و فروکتز: این دو قندهای اصلی در عسل وجود دارند و به عنوان منابع اصلی انرژی در عسل عمل می کنند. این دو قند به صورت طبیعی در شهد گلها وارد می شوند.
بازار جهانی عسل طبیعی در سال ۲۰۱۹ برابر ۶۰۶٫۲ میلیون دلار بوده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۵ به ۹۲۳٫۶ میلیون دلار برسد.[۲۶]
عسل حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئیدها و اسیدهای آلی و اسیدآمینههایی مانند پرولین است که در مقایسه با قندهای تصفیه شده (قند و شکر) به روش دیگری متابولیزه میشود (مورد استفاده بدن قرار میگیرد) ۷۰ تا ۸۰ درصد از قندهای عسل را قندهای ساده مانند گلوکز و فرکتوز تشکیل میدهند که به راحتی جذب کبد میشوند و به صورت گلیکوژن ذخیره میشوند.
اگر چه رژیم غذایی نامناسب عاملی مهم در ایجاد زخم معده است اما باکتری هلیکوپیلوری یکی از عوامل اصلی در ایجاد این عارضه است.
[۵۳] با ابنحال، website بهنظر نمیرسد که مصرف عسل، بیش از مصرف دکسترومتورفان در تسکین سرفه در کودکان مؤثر باشد.[۵۴] بررسیهای دیگری نیز از استفاده از عسل برای درمان سرفه در کودکان حمایت کردهاند.[۵۵][۵۶]
[آن گاه] از درون [شکم] آن، شهدی که به رنگهای گوناگون است بیرون میآید. در آن، برای مردم درمانی است. راستی در این [زندگی زنبوران] برای مردمی که تفکر میکنند نشانه [قدرتالهی] است[۷۰]
به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:
برخی از عسل ها ممکن است از یک منطقه خاص باشند و با نام منطقه ای خاص شناخته شوند، مانند “عسل زراعی” یا “عسل کوهی”.
عسل دارای خواص ضد التهابی، آنتی باکتریایی، و آنتی آکسیدانی است که می تواند به تسکین علائم این بیماری ها کمک کند.
همچنین استفاده بیش از حد عسل میتواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.